ZEISS kijkeractie: tijdelijk een ZEISS Terra ED Pocket 8x25 kijker cadeau*

Kom nu langs bij Werkman brillen voor een complete bril met
ZEISS multifocale brillenglazen,
afgestemd op uw individuele behoeften en u krijgt een:

ZEISS Terra ED Pocket 8x25 verrekijker

t.w.v. € 299,- cadeau!*

Individueel en uniek – net als u!

ZEISS multifocale brillenglazen

Met de brede selectie aan multifocale brillenglazen van ZEISS kan Werkman een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

BEL NU: 0512 - 36 14 86
VOOR EEN GRATIS OOGMETING!

Beschikbaar voor ieder type montuur. Uw stijl, uw keuze.
Denkt u over een nieuw, modieus montuur na? Laat u inspireren door de ongekende variëteit. Zelfs met ongebruikelijke montuurvormen (zoals pilotenbrillen) kan uw ZEISS-opticien uw nieuwe multi- focale brillenglazen aanpassen op uw kijkgewoontes.
Soepel, perfect zicht, ongeacht waar u heenkijkt.
Een glasontwerp dat even complex als comfortabel is: De multifocale brillenglazen van ZEISS geven u een helder zicht, ook als u uw blik verandert. En de overgang is zo soepel als maar kan, waardoor wazige beelden in de overgangszone tot het verleden behoren.
Ultradun en superlicht. Minder gewicht, meer draagcomfort.
Het maakt niet uit of ze van kunststof of glas gemaakt zijn: de nieuwste productiemethodes maken het mogelijk ongelooflijk dunne, lichte brillenglazen te maken, zelfs met een hoge sterkte. U merkt nauwelijks dat u een bril draagt met deze kampioen van het vedergewicht.

Onze topmerken

Bekijk nu de nieuwe 2020 monturencollecties in onze winkel...
en laat u verrassen door de prachtige monturen van bijvoorbeeld onderstaande topmerken

Veel van onze monturen zijn ook te bekijken in onze webshop Werkmanwebshop.nu.
CAZAL MODEL: 1242 | PRIJS: € 389,-

Cazal

afgebeeld model: 1242
prijs: € 389,-
De ontwerpen van CAZAL volgen niet de ‘massa’, maar zoeken telkens nieuwe richtingen. Alle monturen van Cazal worden gemaakt met titanium. Zeer speciaal en onmiskenbaar!
J.F. REY MODEL: JF2862 | PRIJS: € 398,75

J.F. Rey

afgebeeld model: JF2862
prijs: € 398,75
Terug van weggeweest! De combinatie van technologische innovatie, historische kennis en het werk met acetaat van J.F.Rey Eyewear design. Een collectie van de hoogste kwaliteit, vervaardigd in Frankrijk.
MASUNAGA model: GMS-820 | prijs: € 429,-

Masunaga

afgebeeld model: GMS-820
prijs: € 429,-
Vakmanschap en kwaliteit staan bij het merk boven kwantiteit en dat is terug te zien in de monturen: men hoeft geen kenner te zijn om de finesse in de details en de kwaliteit van de monturen te herkennen.
J.F. REY MODEL: JF2862 | PRIJS: € 398,75

Silhouette

afgebeeld model: 5500JD
prijs: € 389,-
Silhouette heeft naam gemaakt met zijn ultralichte glasbril zonder schroefjes en zonder scharnieren: de Titan Minimal Art. Het merk is dé keus van veel ‘grote namen’ in de entertainment, politiek en het zakenleven.
ZEISS Terra ED Pocket 8x25

Haal ver weg haarscherp dichtbij!

Met de Terra ED Pocket verrekijker van ZEISS haalt u alles wat ver weg is, haarscherp dichtbij. Tot in de kleinste details. En omdat de kijker zo compact is, neemt u ‘m gemakkelijk overal mee naar toe. Zo krijgt een wandeling in de bergen of een safari in de bush een extra dimensie, maar ziet u ook thuis elk veertje van de boomklever die uw tuin bezoekt.
*De ZEISS Terra ED Pocket krijgt u tijdelijk GRATIS bij de aankoop van geselecteerde ZEISS multifocale brilenglazen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.