Het Werkman Team

Team Werkman
even voorstellen

Paul Werkman

Paul Werkman

eigenaar, gediplomeerd opticien
Werkman Brillen is een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar de opticien voor Surhuisterveen en wijde omgeving. Popko Werkman was in 1930 samen met zijn echtgenote Jantina Werkman-Venema de grondlegger van het bedrijf. Mijn vrouw Willy en ik vormen sinds 2000 de derde generatie van onze zelfstandige opticien. Wat ons uniek maakt? Bij ons staat service en de kwaliteit van oogmetingen centraal. Daarnaast vindt u zowel in onze winkel te Surhuisterveen als in onze webshops het grootste aanbod aan brillen, zonnebrillen en lenzen van de regio.
Willy Werkman

Willy Werkman

eigenaar, verkoopadviseur
Wij behoren niet tot de grote opticien ketens maar zijn een zelfstandige optiek zaak. Samen met mijn man Paul runnen wij onze winkel en focussen wij ons op het geven van eerlijk en goed advies. Bezoekers aan onze winkel staan vaak versteld van de enorme collectie brillen, het oogmeetapparatuur en de inrichting van de winkel. Onze winkel is zo ingericht dat je je meteen thuis voelt. Ik durf wel te stellen dat wij nog echt aandacht aan onze klant geven en daar zij wij trots op!
Edo Werkman

Edo Werkman

gediplomeerd opticien, optometrist en contact­lens­spe­cia­list
Brillen zitten mij in de genen, ik ben ermee opgegroeid. In 2015 heb ik de opleiding tot opticien aan het Deltion College in Zwolle afgerond en in 2019 de vierjarige opleiding tot Optometrist aan de Hogeschool van Utrecht. Opticien is een beroep dat om vakmanschap vraagt en daar vind ik bevrediging in. Wij zullen ons blijven onderscheiden waarbij de klant en onze familiegeschiedenis centraal zal blijven staan. Inmiddels werk ik gemiddeld drie dagen in de week bij mijn ouders in de zaak en daarnaast ook nog eens twee dagen in de week bij een zelfstandig oogkliniek in Groningen. Graag tot ziens bij Werkman Brillen.
Thijs Wiersma

Thijs Wiersma

gediplomeerd opticien en contactlensspecialist
Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Werkman Brillen als oogmeetkundige en heb ik de nodige ervaring in het opmeten van ogen. Onze meetapparatuur behoort tot de crème de la crème in de optiekwereld .Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service bieden die de klant van ons verwacht. Voor mij is een dag geslaagd als ik mensen heb kunnen helpen met hun oogproblemen en dat ik ervan overtuigd ben dat ik het beste advies heb kunnen geven. Wilt u uw ogen vakkundig laten opmeten? U bent van harte welkom aan De Kolk 17 in Surhuisterveen.
Jan Hoogsteen

Rein Postma

OPTICIEN IN OPLEIDING
Werkman Brillen heeft mij de kans geboden om mij om te scholen naar opticien. Al jaren was ik werkzaam voor de familie Werkman alleen vanuit een technische achtergrond. Sinds de zomer van 2018 ben ik samen met Werkman Brillen een nieuwe weg ingeslagen. Het opticien-vak heeft mij altijd getrokken en inmiddels volg ik de opleiding gediplomeerd opticien bij het Deltion College in Zwolle. Naast mijn opleiding ben ik tevens één van de aanspreekpunten in onze winkel en leer ik de kneepjes van het vak in de praktijk. Glazen slijpen, afstellen van monturen, bijstellen van brillen, kleine reparaties en het adviseren van klanten.
Douwe Sibma

Douwe Sibma

Webshop, drukwerk en design
Sinds begin 2020 ben ik binnen Werkman Brillen verantwoordelijk voor de webshops, het drukwerk en alles waar een beetje design bij komt kijken. Ik voel me inmiddels helemaal thuis bij Werkman en dankzij mijn brede takenpakket heb ik iedere dag genoeg te doen. Het is een leuke uitdaging om de dienstverlening naar de klanten toe ook in de digitale wereld hoog te houden. Heeft u nog tips of verbeterpunten waarme wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Laat het mij weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Janneke van Duinen

Janneke van Duinen

(Klanten)service & (voorheen) housekeeping
Janneke is een vrolijke spring in het veld en is al ruim 14 jaar werkzaam bij ons bedrijf. In 2007 is Janneke begonnen met haar werk bij Werkman Brillen. Janneke heeft er altijd voor gezorgd dat onze winkel en kantoor altijd perfect schoon zijn en het interieur verzorgd is. Daarnaast verzorgde Janneke op vrijdagmiddag altijd de lunch voor onze collega’s. Erg smakelijk! Door fysieke ongemakken is Janneke meer op kantoor te vinden en helpt zij haar collega’s met het in orde maken van de voorraad en bestellingen.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.