Een multifocale bril is een allround-talent:

geniet eindelijk van goed zicht – op welke afstand dan ook.

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.


TEKST en afbeeldingen: zeiss.nl

Individueel en uniek – net als u

ZEISS multifocale brillenglazen

Met de brede selectie aan multifocale brillenglazen van ZEISS kan Werkman een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit.

De computer-toptechnologie helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.

Uitstekend draagcomfort, snelle gewenning. Voor een optimaal zicht.

Een groot aantal factoren en technologieën worden opgenomen in de productie van de ZEISS multifocale glazen, evenals data over de drager, zodat de gewenningsperiode korter dan ooit is. Het maakt niet uit of u ervaring heeft met het dragen van een multifocale bril of niet: een speciaal voor u gemaakte multifocale bril is de beste keuze voor hoge kwaliteit en natuurlijk zicht.

Soepel, perfect zicht - ongeacht waar u heenkijkt.

Een glasontwerp dat even complex als comfortabel is: De multifocale brillenglazen van ZEISS geven u een helder zicht, ook als u uw blik verandert. En de overgang is zo soepel als maar kan, waardoor wazige beelden in de overgangszone tot het verleden behoren.
standaard multifocale brillenglazen (links) ten opzichte van individuele multifocale brillenglazen.

Digitaal zien. Multifocale brillenglazen voor de moderne wereld.

Tegenwoordig gebruiken we onze smartphones, of tablets voortdurend, maar deze digitale apparaten stellen onze ogen voor nieuwe uitdagingen. ZEISS multifocale brillenglazen houden rekening met deze veranderingen in ons alledaagse leven en maken een snelle, comfortabele focus mogelijk met de speciaal voor dichtbij geoptimaliseerde zone – waar u ook maar heenkijkt. Deze brillenglazen zijn niet alleen perfect voor digitale apparaten, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschriften, zodat u geen oncomfortabele houding met uw hoofd en lichaam hoeft aan te nemen.

Beschikbaar voor ieder type montuur. Uw stijl, uw keuze.

Denkt u over een nieuw, modieus montuur na? Laat u inspireren door de ongekende variëteit. Zelfs met ongebruikelijke montuurvormen (zoals pilotenbrillen) kan uw ZEISS-opticien uw nieuwe multifocale brillenglazen aanpassen op uw kijkgewoontes, zodat u geen gewenningsperiode nodig heeft.

Ultradun en superlicht. Minder gewicht, meer draagcomfort.

Het maakt niet uit of ze van kunststof of glas gemaakt zijn: de nieuwste productiemethodes maken het mogelijk ongelooflijk dunne, lichte brillenglazen te maken, zelfs met een hoge sterkte en speciale oogaandoeningen. U merkt nauwelijks dat u een bril draagt met deze kampioen van het vedergewicht.
N.B: ongetinte brillenglazen van ZEISS hebben ook een hoogpresterende UV-coating. De speciale eigenschappen van het brillenglas filteren schadelijk zonlicht eruit en geven uw ogen duurzame bescherming tegen UV-straling.

Krassen en vuil krijgen geen kans. Robuuster dan ooit.

Hoogpresterende brillenglascoatings maken uw brillenglazen extreem bestendig tegen krassen en klevend vuil. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer schoon, zodat ze opmerkelijk eenvoudiger te reinigen zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – ook dankzij de nieuwste anti-reflecterende coating.

Extra zichtcomfort bij kunstlicht. Voorkom vermoeide ogen en overbelasting van het oog.

Of het nu een smartphone is, een led-licht, een monitor, tv, tablet of een e-reader: moderne lichtbronnen geven meer blauw licht af dan waar we vroeger aan blootgesteld waren. Blauw licht kan gevaarlijk zijn en veel mensen vinden het oncomfortabel. Ook belast het de ogen veel. Bovendien heeft het effect op ons bioritme. Een speciaal filter voor blauw licht in het brillenglas kan u meer zichtcomfort geven.

Meekleurende brillenglazen. De brillenglazen met ingebouwde bescherming tegen de zon. Stijlvol en handig.

Een bril voor iedere situatie: deze meekleurende brillenglazen werken als zonnebril. Ze worden in een paar seconden donker en in een paar minuten weer licht. En natuurlijk bieden ze 100% UV-bescherming.

Multifocale brillenglazen met bescherming tegen de zon. Het zomerse dream team.

Iedere bril kan in een zonnebril van uw keuze veranderd worden, met perfecte UV-bescherming en optimaal zicht in één. En deze brillenglazen hebben alles wat u mag verwachten: verbeterde waarneming van contrast, minder schittering en een antireflectiecoating. Fijn om geen compromissen te hoeven sluiten.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.