Beter zicht bij slecht licht: DriveSafe van ZEISS

Profiteer van een briljanter, helderder zicht met versterkt contrast en levendigere kleuren – zelfs 's nachts of in de schemering.


TEKST en afbeeldingen: zeiss.nl

Frisser en nog beter zicht met hoger contrast – zelfs 's nachts.

Brillenglazen met i.Scription®-technologie

Brillenglazen met ZEISS i.Scription-technologie zijn tot in het kleinste detail aangepast op uw ogen om voor een helderder, bog beter zicht met verhoogd contrast te zorgen. Beleef een frisser, beter zicht – vooral 's nachts en in de schemering.

Beleef de indrukwekkende visuele kwaliteit. Voor brillenglazen met de ZEISS i.Scription-technologie wordt het profiel van iemands ogen persoonlijk en objectief geanalyseerd met een speciaal computergestuurd meetsysteem: de ZEISS i.Profilerplus. Dit profiel kan in het ontwerp en de productie van het brillenglas worden geïntegreerd, zodat tot dan toe onopgemerkte oogaandoeningen gecorrigeerd kunnen worden. Het resultaat: frisser, helderder zicht 's nachts en in de schemering, verminderd verblindingseffect (bijvoorbeeld door de koplampen van tegenliggers), levendiger kleuren en verbeterde waarneming van contrast.

Helderder zicht 's nachts.

Veel brildragers zien 's nachts en in de schemering weinig, omdat het verminderde licht ervoor zorgt dat de pupillen zich verwijden. Het gevolg is dat de diepte van het blikveld verloren gaat en het ruimtelijke zicht beperkt is en tegelijkertijd reflecties en laag contrast het oog vermoeien. i.Scription-technologie houdt bij het ontwerp van het brillenglas rekening met de 's nachts vergrote pupillen om het gezichtsvermogen onder zwakke lichtomstandigheden te verbeteren.

Analyseer uw ogen binnen een paar seconden.

Zo gedetailleerd als een vingerafdruk.

Voor de productie van brillenglazen met de ZEISS i.Scription-technologie worden uw ogen niet met een standaardtest gemeten – maar met een subjectieve refractietest, uitgevoerd door deskundigen – en ook objectief gemeten met een speciaal computergestuurd meetsysteem: de ZEISS i.Profilerplus. In tegenstelling tot standaardprocedures meet deze test ook met vergrote pupillen. Daarnaast wordt met behulp van wavefront-technologie uw individuele zichtprofiel binnen slechts enkele seconden bepaald. Het eindresultaat: uw zichtprofiel is zo uniek als een vingerafdruk, waardoor typische oogafwijkingen (zoals bijziend- en verziendheid) nauwkeurig vastgesteld worden, evenals andere sterke afwijkingen – oogaandoeningen die het gezichtsvermogen 's nachts en in de schemering duidelijk beïnvloeden.

Meer zichtcomfort, meer veiligheid.

i.Scription®-brillenglazen kunnen geoptimaliseerd worden en verder geïndividualiseerd voor uw ogen tijdens de productie. Met deze technologie kunnen precisiebrillenglazen geproduceerd worden met de best mogelijke corrigerende eigenschappen. Deze verbeteren niet alleen het zichtcomfort voor dragers met een lichte vorm van nachtblindheid, maar geven ook meer gevoel van veiligheid bij slecht licht.

De ideale bril voor iedere dag: meekleurende brillenglazen met i.Scription.

Messcherp zicht en zonnebescherming – alles in één brillenglas.

Een bril voor iedere kijksituatie: in hun meekleurende versie werken deze brillenglazen ook als zonnebril. Ze worden donker binnen seconden en weer licht in een paar minuten. En natuurlijk beschikken ze over 100% UV-bescherming.

Vuil en krassen krijgen geen kans. Robuuster dan ooit.

Hoogwaardige brillenglascoatings maken uw brillenglazen extreem bestendig tegen krassen en stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer stofvrij, zodat ze opmerkelijk eenvoudiger te reinigen zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – ook dankzij de nieuwste anti-reflecterende coating.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.