Beter zicht bij slecht licht: DriveSafe van ZEISS

U herkent waarschijnlijk het probleem: u wilt het liefst een bril die altijd perfect aansluit op de activiteit waarmee u bezig bent. Tijdens het autorijden, voor het werk achter de computer op kantoor en ga zo maar door. Helaas bestaan er nog geen brillenglazen die voor alle activiteiten altijd even geschikt zijn.


Afbeeldingen: zeiss.nl

Ontvang tot 50% korting op het 2e paar brillenglazen

// ZEISS DUBBEL (+) ACTIE

Werkman maakt het nu mogelijk om naast uw dagelijkse bril, zeer voordelig een tweede bril aan te schaffen. Deze tweede bril kunt u speciaal laten maken voor een bepaalde toepassing. Enkele voorbeelden van deze speciale brillenglazen zijn:

VOORBEELD 1:

// ZEISS Officelens

Met ZEISS Officelens brillenglazen kunnen wij voor u de ideale nabij-bril creëren.
Voor mensen die alleen een leesbril gebruiken
Bij Officelens brillenglazen kunt u zelf aangeven op welke afstanden u scherp wilt lezen. Ook kunt u aangeven waarvoor u de bril het meest gebruikt. Bijvoorbeeld achter de computer. Aan de hand van deze gegevens bestellen wij de glazen geheel op maat bij ZEISS, zodat u de ideale leesglazen voor de opgegeven werkzaamheden kunt verwachten.

Voor gebruik naast uw multifocale bril
Een multifocale bril is gemaakt voor gebruik tijdens uw dagelijkse werkzaamheden en is dus geschikt gemaakt voor alle situaties. Zit u echter langer dan 3 uur per dag achter een beeldscherm of wilt u heel veel lezen? Dan zijn Officelens brillenglazen een prima keus naast uw bestaande multifocale glazen. Omdat in de glazen maar een beperkt vertedeel is geslepen (tot 3 à 4 meter), zijn de leeszones voor beeldscherm en nabij tot wel 2x zo breed als bij een multifocaal glas. Kortom wij maken voor u de perfecte leesbril voor uw eigen werkomgeving.

VOORBEELD 2:

// ZEISS Digital Lens

Speciaal ontworpen om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers tegemoet te komen.
Voor mensen die ongemak ervaren bij het zien op korte afstand
Met ZEISS Digital Lenses biedt ZEISS een nieuw soort brillenglazen aan die speciaal zijn ontworpen om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers, die voor het eerst ongemak ervaren bij het zien op korte afstand, tegemoet te komen. Onafhankelijk van het feit of zij voorheen al een bril met unifocale glazen droegen of niet.

VOORBEELD 3:

// ZEISS DriveSafe en DriveSafe polarized Sun brillenglazen

ZEISS DriveSafe brillenglazen voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag.
Met DriveSafe Brillenglazen introduceert ZEISS een nieuwe productcategorie brillenglazen voor dagelijks gebruik. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen. DriveSafe brillenglazen van ZEISS zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als in multifocale varianten. Eventueel kunt u kiezen voor gepolariseerde zonneglazen.

// U hoeft niet direct te beslissen!

Wanneer u nu een montuur met ZEISS brillenglazen koopt, krijgt u op het tweede paar ZEISS brillenglazen tot 50% korting*. Deze korting ontvangt u d.m.v. een waardebon, u krijgt een jaar lang de tijd om gebruik te maken van deze actie!
Ook op het derde en volgende paar brillenglazen dat u binnen een jaar na aankoop van uw eerste paar ZEISS glazen aanschaft, is deze korting van toepassing!
Op deze pagina tonen wij u een paar voorbeelden van ZEISS brillenglazen die u zou kunnen kiezen wanneer u uw ZEISS Dubbel (+) waardebon wilt verzilveren. Natuurlijk is uw keuze niet beperkt tot de genoemde glazen. Laat u bij ons informeren over alle mogelijkheden!
* Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.