ZEISS Vision Care
Een nieuwe kijkervaring

Als 's werelds grootste fabrikant van precisie-optica,
combineert ZEISS technische ervaring en innovatieve
ideeën tot uitzonderlijke visuele ervaringen.
Wees voorbereid om verwonderd te zijn door oplossingen
die zo veel meer zijn dan brillenglazen!


ZEISS heeft dé oplossing voor al uw zicht problemen!

Iedereen weet dat we met een bril eindelijk weer scherp kunnen zien. Met de juiste glassterkte corrigeert een bril onze oog­aan­doe­ningen. Maar wist u al dat een bril nog veel meer kan doen om iemands welzijn te verhogen? En dat voor verschillende situaties verschillende oplossingen zijn?
ZEISS logo
ZEISS is een van de toonaangevende fabrikanten van brillenglazen en streeft naar maixmaal comfort. Cameralenzen voor video en fotografie, verrekijkers, vizieren, planetariums en kijksystemen voor vliegsimulatoren van ZEISS bieden een uitstekende optische kwaliteit voor de gebruikers en dus ook de bijbehorende onvergetelijke momenten.
U kent vast al een paar voorbeelden van brillen met glazen die speciaal voor bepaalde situaties zijn ontworpen, zoals de leesbril, de zonnebril en de sportbril. De laatste jaren zien we een toename van het aantal toepassingen, waarbij zelfs glazen voor mensen die eigenlijk nog geen bril nodig zijn maar wel helpen bij het werken op (kleine) schermen.
Op deze pagina geven wij u een overzicht van (op dit moment slechts een beperkt aantal) typen brillenglazen van het door Werkman brillen geadviseerde merk ZEISS. Uiteraard kunt u bij ons voor nog meer keuze­moge­lijk­heden terecht, kom gerust eens langs en laat u uitgebreid informeren!
De koffie staat klaar...

Lees ook het artikel:
"Welke brillenglazen zijn het beste voor welke visuele beperking?"


 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.