ZEISS Vision Care
Een nieuwe kijkervaring

Als 's werelds grootste fabrikant van precisie-optica,
combineert ZEISS technische ervaring en innovatieve
ideeën tot uitzonderlijke visuele ervaringen.
Wees voorbereid om verwonderd te zijn door oplossingen
die zo veel meer zijn dan brillenglazen!


ZEISS heeft dé oplossing voor al uw zicht problemen!

Iedereen weet dat we met een bril eindelijk weer scherp kunnen zien. Met de juiste glassterkte corrigeert een bril onze oog­aan­doe­ningen. Maar wist u al dat een bril nog veel meer kan doen om iemands welzijn te verhogen? En dat voor verschillende situaties verschillende oplossingen zijn?
ZEISS logo
ZEISS is een van de toonaangevende fabrikanten van brillenglazen en streeft naar maixmaal comfort. Cameralenzen voor video en fotografie, verrekijkers, vizieren, planetariums en kijksystemen voor vliegsimulatoren van ZEISS bieden een uitstekende optische kwaliteit voor de gebruikers en dus ook de bijbehorende onvergetelijke momenten.
U kent vast al een paar voorbeelden van brillen met glazen die speciaal voor bepaalde situaties zijn ontworpen, zoals de leesbril, de zonnebril en de sportbril. De laatste jaren zien we een toename van het aantal toepassingen, waarbij zelfs glazen voor mensen die eigenlijk nog geen bril nodig zijn maar wel helpen bij het werken op (kleine) schermen.
Op deze pagina geven wij u een overzicht van (op dit moment slechts een beperkt aantal) typen brillenglazen van het door Werkman brillen geadviseerde merk ZEISS. Uiteraard kunt u bij ons voor nog meer keuze­moge­lijk­heden terecht, kom gerust eens langs en laat u uitgebreid informeren!
De koffie staat klaar...

// ZEISS DUBBEL (+) ACTIE

Ontvang tot 50% korting op het 2e paar brillenglazen!

ZEISS glasprodukten


Unifocale (enkelvoudige) glazen

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan de drager heel goed.

Meer informatie

Multifocale glazen

Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Met de brede selectie aan multifocale brillenglazen van ZEISS kan Werkman een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Meer informatie

Digital Lens

We kijken gemiddeld tot 80 keer per dag naar onze smartphone of ander mobiel apparaat! Door onze kijkafstand snel te verplaatsen van dichtbij naar veraf en terug, stellen we onze ogen voor een aanzienlijke uitdaging. Vaak merken we dit 's avonds doordat onze ogen vermoeid zijn en branden, door spier­span­ning of zelfs door hoofdpijn.

Meer informatie

DriveSafe

Met DriveSafe Brillenglazen intro­duceert ZEISS een nieuwe soort brillenglazen voor dagelijks gebruik. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen. DriveSafe bril­len­gla­zen van ZEISS zijn zowel verkrijgbaar in enkel­voudi­ge als in multi­focale varianten.

Meer informatie

EnergizeMe

Het allroundpakket voor stressvrij zicht na het verwijderen van uw contactlenzen: de complete brillen­glas­op­los­sing voor contact­lens­dragers bevat een innovatief glas­ontwerp. Dit ontwerp is aangepast aan de behoeftes van de con­tact­lens­dragers, gecombineerd met een technologie en glascoating geoptimaliseerd voor zicht in de digitale wereld. De bril voor contact­lens­dragers – geef uw ogen dat speciale, ver­fris­sende gevoel.

Meer informatie

Officelens

Om op uw werkplek goed te kunnen functioneren kan een leesbril of multifocale bril soms niet voldoende zijn. Leesglazen zijn namelijk specifiek bestemd voor één bepaalde afstand. Om meerdere afstanden scherp te kunnen zien, moeten er ook meerdere sterktes in het glas verwerkt zijn. Dit is in een gewoon leesglas niet het geval. ZEISS Officelens brillenglazen zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. Officelens brillenglazen bieden een heel breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand.

Meer informatie

Zonnebrilglazen

Zonnebrilglazen spelen vaak een belangrijke rol wanneer u geniet van uw buiten­avon­tu­ren. Met de nieuwe ZEISS zonnebrilglazen profiteert u van optische precisie, een helder zicht en 100% UV-bescherming in alle om­stan­dig­heden. Het maakt dus niet uit of u uw zonnebril als stijlvolle accessoire of als op maat gemaakt optisch hulpmiddel be­schouwt, wij hebben de juiste zonne­bril­gla­zen voor u!

Meer informatie

ZEISS coatings


DuraVision Premium

Een professionele brillenglascoating biedt vele voordelen. Het brillen­glas­oppervlak wordt harder, waardoor het beter bestand is tegen beschadi­gingen. De coating vermin­dert ook licht­reflec­ties op het oppervlak en maakt het glas vuilbesten­diger en eenvoudiger te reinigen. DuraVision® Premium brillen­glas­coatings van ZEISS combineren deze aspecten in een enkele, eerste­klas­coating die voldoet aan de hoogste standaarden.

Meer informatie

DuraVision BlueProtect

Moderne lichtbronnen en displays stralen een buitengewoon hoog percentage blauw licht uit. Terwijl het menselijk lichaam enerzijds een bepaald percentage blauw licht nodig heeft om zijn waak/slaapritme te reguleren, is teveel van het 'verkeerde' soort blauw licht een gezondheidsrisico en kan het oogaandoeningen veroorzaken. Brillenglazen met een ZEISS DuraVision BlueProtect coating hebben een speciaal filter dat comfortabel zicht mogelijk maakt, zelfs wanneer er sprake is van een grote hoeveelheid blauw licht.

Meer informatie

DuraVision Silver

De meeste gecoate brillenglazen die momenteel op de markt zijn hebben een groene restreflectie. De DuraVision® Premium coatings van ZEISS hebben een lichte, blauwachtige restreflectie voor aan de voorkant. Want brildragers willen van zowel helder en comfortabel zicht genieten als er goed uitzien met hun bril - omdat niets de aandacht van hun ogen afleidt.

Meer informatie

LotuTec®

LotuTec® is de innovatieve brillenglascoating van ZEISS die u ondersteunt om van helder zicht te genieten - wanneer dan ook. De water- en vetafstotende coating toont een sterk pareleffect, wat reinigen aanzienlijk eenvoudiger maakt. De Super ET breedband antireflecterende coating elimineert hinderlijke glinsteringen en weerkaatsingen. De harde coating maakt het oppervlak van het brillenglas harder.

Meer informatie
ZEISS UVProtect Technology: volledige UV-bescherming in heldere glazen!

UVProtect Technology

Volledige UV protectie in alle kunststof glazen van ZEISS.
Om onze huid te beschermen, gebruiken we zonnebrandcrèmes. We hebben echter niet zoveel opties als het aankomt op bescherming van onze ogen tegen schadelijke UV-straling. Een bril kan wel bescherming bieden tegen UV-straling, maar veel brillenglazen filteren slechts een deel van het schadelijke UV-licht. Tot nu...

Meer informatie

i.Scription

U herkent het vast wel. 's Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren. Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo's, vooral in de schemering of 's nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk.

Meer informatie

Lees ook het artikel:
"Welke brillenglazen zijn het beste voor welke visuele beperking?"


 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.