Wij meten uw ogen met
behulp van de nieuwste
technologie

Het gebruik van hoogwaardige technologie door Werkman brillen en contactlenzen is de sleutel tot preciezere en snellere metingen. Van voorgeschiedenis van de klant tot afgewerkte brillenglazen en alle daar tussenliggende stappen: de instrumenten zijn zo ontworpen dat we meer tijd kunnen besteden aan het allerbelangrijkste: onze klanten de beste zichtoplossing bieden.


Bel voor een oogmeting:
0512 - 36 14 86

Als klant verwacht u van een opticien dat hij u het beste zicht geeft op basis van de nauwkeurige refractie. Met behulp van geavanceerde technologie testen wij uw zicht op een zeer aangename manier en aan de hand van de resultaten kunnen wij u vervolgens de beste oplossing bieden.

Door het combineren van diverse refractie-instrumenten om oogtests uit te voeren, worden uiterst precieze resultaten bereikt waar u als klant op kunt vertrouwen.

ZEISS i.Profiler plus

De ZEISS i.Profiler plus is een compact 4-in-1 systeem dat verschillende metingen kan uitvoeren. Door de volledig geautomatiseerde meetprocedure met gebruiksvriendelijk touchscreen, kunnen alle metingen van beide ogen in ongeveer 60 seconden worden volbracht. De verdeling van het brekingsvermogen van het oog wordt geanalyseerd en weergegeven over de volledige opening van de pupil. Dat onderscheidt de i.Profiler plus van conventionele autorefractors (een apparaat om de scherpstelling van uw ogen te meten).

ZEISS VISUSCREEN 500 & VISUPHOR 500

Door het voorschrift van de i.Profiler plus door te sturen naar de ZEISS VISUPHOR 500 wordt het visus onderzoek sneller uitgevoerd. Met de VISUPHOR 500 wordt, met de (start-)gegevens van de i.Profiler plus, vervolgens in combinatie met de ZEISS VISUSCREEN 500 een verscheidenheid aan tests met verschillende testkaarten uitgevoerd, evenals speciale test voor kinderen.

ZEISS VISUPLAN 500

Met de ZEISS VISUPLAN 500 kan op eenvoudige manier een controle op glaucoom worden gedaan. Dit wordt gedaan door middel van een zachte luchtpuf, zonder aanraking en verdoving van het oog. De oorzaak van glaucoom is meestal een te hoge oogdruk.

Glaucoom is een oogaandoening die leidt tot uitval van het gezichtsveld. Bij beginnende glaucoom verdwijnt er beeld aan de randen van het gezichtsveld. Iemand hoeft dit niet door te hebben, omdat de hersenen in staat zijn het ontbrekende deel van het gezichtsveld in te vullen. Naarmate er tijd verstrijkt, loopt de oogzenuw meer schade op en verdwijnt steeds meer beeld. Bij ernstige glaucoom ontstaat kokerzicht. Het lijkt dan of je door een smalle koker kijkt.

ZEISS VISULENS 500

De ZEISS VISULENS 500 is een ‘simpel’ en eenvoudig te gebruiken geautomatiseerde lensmeter waarmee onder andere de sterkte van brillenglazen, zowel multifocaal als unifocaal, en contactlenzen worden gemeten. De VISULENS 500 maakt het onder andere mogelijk om bij bijvoorbeeld nieuwe klanten, direct vanaf de start van een consultatie waarden te kunnen bepalen, waardoor de benodigde tijd voor de metingen wordt verkleind.

ZEISS i.Profiler plus en ZEISS VISUPLAN 500

ZEISS i.Profiler plus en ZEISS VISUPLAN 500

ZEISS VISUPHOR 500

ZEISS VISUPHOR 500

ZEISS i.Profiler plus

ZEISS VisuLens 500

Oogmeting laten uitvoeren?

Bel (0512) 36 14 86 voor een afspraak

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.