Groots cadeaufestival in Surhuisterveen
woensdag 23 maart 2016

SURHUISTERVEEN – Uniek en bijzonder. Zo kan de cadeau-actie genoemd worden die de ondernemers uit Surhuisterveen de komende maanden organiseren. In het kader van de vernieuwing van de doorgaande wegen geven de winkeliers en andere bedrijven liefst 75.000 euro aan cadeaus weg aan het winkelend publiek.


Het Feanster cadeaufestival gaat van start op dinsdag 29 maart. De actie duurt tot halverwege juli van dit jaar. Meer informatie is te vinden op de Facebook-site van de ondernemersvereniging van Surhuisterveen: Facebook Surhuisterveen.com. Daar komen ook dagelijks de winnaars van de cadeaus op.

Benieuwd naar de prijswinnaars bij Werkman?
Kijk dan op deze pagina: cadeau festival winnaars.
Win een gloednieuwe Seat Mii

75.000 euro aan cadeaus

Groots cadeaufestival in Surhuisterveen

Het concept is helemaal nieuw", vertelt Ytzen Borger van de organisatie. "Mensen die in Surhuisterveen winkelen kunnen de komende maanden verrast worden met grote geschenken. Dat varieert van cadeaus bij de deelnemende zaken tot bijvoorbeeld een auto of een weekend op Ameland."

Tot de zomer wordt het doorgaande wegennet in Surhuisterveen ingrijpend vernieuwd. Er komt nieuwe riolering en de inrichting wordt aangepast aan de huidige tijd. Dat grijpen de Feanster ondernemers aan om de handen ineen te slaan.

"Meer dan 65 ondernemers hebben zich gemeld", vertelt voorzitter Ale Procee van de Vereniging van Handel en Industrie (H&I) van Surhuisterveen. Per week worden er ongeveer vijftig cadeaus weggegeven. Dat zijn ongeveer acht geschenken per dag.

Aan de toonbank van de winkel kunnen klanten verrast worden. De Feanster notaris Mook belt op een willekeurig moment met één van de winkels die aan de actie deelneemt. De klant die dan aan de balie staat, ontvangt een envelop waar een cadeau in zit. Dat kan een geschenk zijn bij een willekeurige deelnemende winkel in Surhuisterveen.

De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de grote gele sticker van het cadeaufestival. "De ondernemers werken zo enorm hecht met elkaar samen. Dat kenmerkt Surhuisterveen. Wat er in de prijsenvelop zit, dat blijft een verrassing tot dat de winnaar de envelop opent."

Superprijzenloterij
Naast de geweldige cadeaus die elke dag in Surhuisterveen worden vergeven, is er nu ook een loterij met prachtige hoofdprijzen: een gloednieuwe Seat Mii, een lang luxe weekend op Ameland en een feestavond voor 40 personen! Daarnaast worden er 75 extra prijzen met een gezamelijke waarde van € 10.000,- weggegeven.

Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven van het Cadeau Festival Surhuisterveen krijgt u een gratis lot die u in een van de gele tuorkes (torentjes) kunt deponeren. Deze loterij loopt van 22 juni tot en met 23 juli, tijdens het eindfeest op zaterdag 23 juli is op het Torenplein de uitreiking van de prijzen.

Gratis haalservice Werkman
Ook Werkman brillen en contactlenzen neemt deel aan het Cadeau Festival. Niet alleen worden er door de opticien een groot aantal waardebonnen voor een zonnebril beschikbaar gesteld, ook is de recent gestarte haalservice tijdens de actieperiode (van 29 maart tot 16 juli) gratis voor bestaande en nieuwe klanten van Werkman. Dus heeft u problemen met uw zicht of bent u toe aan een nieuwe bril? Bel dan naar 0512 - 36 14 86 voor een afspraak en u wordt op de dag van de afspraak door de chauffeur van Werkman gehaald. Meer informatie over de haalservice vindt u op www.werkman.frl.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.