Edo Werkman geslaagd voor opleiding opticien
donderdag 23 juli 2015

Eind vorige maand rondde Edo Werkman, zoon van Paul en Willy Werkman van Werkman brillen & contactlenzen, met succes zijn opleiding tot opticien aan het Deltion College in Zwolle af.


Toekomst familiebedrijf gewaarborgd

Edo Werkman geslaagd voor opleiding opticien!

Met het behalen van het diploma Opticien is ook de toekomst van het optiekbedrijf in Surhuisterveen gewaarborgd. Edo wordt daarmee de vierde generatie van het in 1930 opgestarte familiebedrijf van grondleggers Popke en Hielkje Jantina Werkman.

Voordat de kersverse opticien in de zaak van zijn ouders gaat meedraaien, gaat Edo eerst nog de vierjarige HBO-opleiding tot Optometrist aan de Hogeschool Utrecht volgen. Met deze opleiding hoopt hij zijn kennis verder uit te breiden om ook in de toekomst de beste zorg voor de klanten te kunnen leveren.

Een optometrist heeft niet alleen alles in huis om contactlenzen of brillenglazen aan te meten, maar heeft ook een gedegen kennis om te kunnen bepalen of een oog gezond is of dat er, bij aantreffen van problemen, verdere actie dient te worden ondernomen. De optometrist is daarmee een specialist op het gebied van de gezondheid van de ogen.

Edo, van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma en veel succes met de vervolgstudie!

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.