Serengeti lanceert nieuwe designmodellen voor dames
vrijdag 7 april 2017

Serengeti lanceert nieuwe designmodellen voor dames. Het zijn grensverleggende ontwerpen met namen als Lia en Valentina voor modieuze dames van nu.


SerengetXL.nl powered by Werkman logo

Serengeti, de ideale reisgenoot!

Discover the Secret of Serengeti

Een nieuwe look, glamorous zelfs, gemaakt van de beste materialen en volgens de laatste technieken. In Italië geproduceerd van het beste TR90 kunststof zijn deze twee modellen een perfecte combinatie van mooie rondingen, een charmante cat eye-vorm, comfort en elegantie. De metalen versieringen zijn er als een sieraad op aangebracht.

Ongeëvenaarde optische helderheid met de lenzen van Serengeti

De ultralichte minerale lenzen van Serengeti leveren een ongeëvenaarde optische helderheid en zijn 20% dunner en lichter dan de conventionele glazen lenzen. Het borosilicaat optisch glas is chemisch getemperd zodat het kras -en slagvast is. Standaard op alle Serengeti zonnebrillen zijn het Spectral Control filter en de exclusieve foto­chromatische lenzen die zorgen voor een ongeëvenaard contrast en kleurenversterking. Bovendien passen de lenzen zich ook automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden.

Opvallende en stijlvolle modellen

Het model Lia is er in small voor de kleinere gezichten en de Valentina heeft een medium universal pasvorm. Beiden zijn prachtige modellen maar nog opvallender zijn de onberispelijke pasvorm en afwerking. De Valentina en Lia zijn verkrijgbaar in vijf verschillende monturen met verschillende tinten uitvoeringen gepolariseerde lenzen. Ze kunnen ook op sterkte geleverd worden.
Serengeti Lia 8574

Serengeti Lia 8574

Maat: 52□18-135
kleur: Satin Tortoise | Shiny Champagne Gold
zonneglazen: Polarized Drivers Gold
De Drivers® Gold glazen beschikken over alle voordelen die ook de 'normale' Drivers® glazen hebben, met daarnaast een stijlvolle goudkleurig spiegelcoating. De spiegelcoating blokkeert zichtbare en infrarode golflengten, die schadelijk voor het oog kunnen zijn.

Verkrijgbaar in gepolariseerd lichtgewicht glas en Polar PhD™ glazen.

Serengeti Valentina 8570

Maat: 57□19-135
kleur: Satin Black | Satin Silver
zonneglazen: Polarized Sedona Bi Mirror
De unieke, roze gekleurde Sedona glazen leveren een opmerkelijk hoog contrast onder de zwaarste omstandigheden, ideaal wanneer u vertoeft op het water of in de sneeuw, of in welke intense lichtconditie u zich dan ook bevindt.

Verkrijgbaar in Polar PhD™.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.