Nieuwe trends najaar / winter 2018 bij Werkman
vrijdag 19 oktober 2018

Werkman Brillen vertelt u graag de nieuwste trends op het gebied van oogmode.


Najaar / winter 2018

Opvallend of juist niet, rechthoekig of rond, vintage, minimalistisch. Wat wordt het?

Elk jaar zijn er weer nieuwe modellen en trends. Voor het komende jaar zien wij verschillende trends, waaronder het feit dat monturen mogen opvallen maar aan de andere kant ook heel simplistisch zullen zijn.
Het ronde montuur is bovendien terug van weggeweest, net als de dubbele neusbrug. Verder worden de monturen steeds dunner met een knipoog naar een retro uitstraling en is er steeds meer interesse en aandacht voor de details van een montuur. We hebben de meest opvallende trends speciaal voor u op een rijtje gezet, zowel voor dames als heren.

Trends damesmonturen

Voor de dames zijn kleurrijke modellen erg in de mode. De monturen mogen opvallen. Dutz Eyewear heeft verschillende kleurrijke monturen elk met een unieke eigentijds karakter.

De retro monturen gaan in 2019 een nog grotere rol spelen in het dagelijkse straatbeeld. Daarnaast vallen vooral de ronde frames in warme kleuren goed in de smaak de komende tijd.

Trends herenmonturen

De pilotenmodellen blijven in 2019 in de mode. Dit geldt voor zowel zonnebrillen als correctiemonturen. Rechthoekige opvallende monturen zijn erg in trek bij heren en zullen dit ook blijven. Cazal is een merk dat hier een goed voorbeeld van is en een uitgebreid assortiment opvallende monturen heeft. Brede en zwarte frames worden de trend voor dit najaar.
Wilt u de nieuwe trends in het echt zien?

Bezoek dan onze winkel en laat u verrassen door al het moois dat Werkman voor u in petto heeft, want we hebben veel moois van tevens bijzondere merken!

Of neem een kijkje in onze webwinkel:

De dubbele neusbrug weer terug van weggeweest.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.