Charmant Titanium Perfection gaat voor strak en speels
vrijdag 20 januari 2017

Charmant brengt voor deze lente en zomer vier nieuwe stijlen uit van het absolute topmerk Charmant Titanium Perfection.


Lente en zomer modellen 2017

Charmant Titanium Perfection gaat voor strak en speels

Dit seizoen draait helemaal om strakke lijnen voor mannen en speelse rondingen voor vrouwen, gemaakt van hoogstaand titanium met een uitermate secure afwerking. De nieuwe stijlen voor mannen zullen vooral de minimalistisch aangelegde brildragers aanspreken. Zelfs de meest kieskeurige vrouwen zullen vallen voor de speelse monturen van dit seizoen.
Charmant Titanium perfection model CH11440 voor mannen

CH11440 voor mannen

Dit dunne, lichte montuur van titanium met volledig omrande glazen heeft een elegante, strakke uitstraling en kan zowel in zakelijke als in sociale settings gedragen worden. Het ingetogen ontwerp is perfect voor minimalistisch ingestelde mannen.

De lichte ß-Titanium veren garanderen stevigheid en een uitstekend draagcomfort. Het smaakvolle samenspel van de twee kleurtinten aan de voor- en zijkant maakt de bril helemaal af. Verkrijgbaar in zwart-rood, donkerbruin-lichtbruin, grijs-zwart en zeeblauw-zilver. Verkrijgbaar in maat 55.
Charmant Titanium perfection model CH11441 voor mannen

CH11441 voor mannen

Dit dunne, lichte nylor montuur van titanium heeft een standaardvorm die voor de meeste mannen ideaal is. Het eenvoudige, rechtlijnige ontwerp wordt nog eens benadrukt door het elegante samenspel van de twee kleurtinten op de voorkant en zijkanten in de bescheiden kleuren grijs-zwart, zwart-bruin, bruin-grijs en zeeblauw-lichtblauw.
Meer informatie: Charmant Group Benelux.
Charmant Titanium perfection model CH12137 voor vrouwen

CH12137 voor vrouwen

Dit speelse, vrouwelijke montuur van titanium met volledig omrande glazen uit de Charmant Titanium Perfection-collectie is geschikt voor iedere gelegenheid. Op de buitenkant van de veren is een patroon van halve cirkels te zien.

De binnenkant heeft een effen kleur. Verkrijgbaar in de harmonieuze kleurencombinaties fuchsia-roze, blauw-paars, bruin-paars en roze-donkerroze. De ultralichte veren van flexibel ß-Titanium maken de bril bijzonder prettig om te dragen.
Charmant Titanium perfection model CH12138 voor vrouwen

CH12138 voor vrouwen

De vorm van dit dunne, elegante en vrouwelijke montuur is dit seizoen helemaal trendy. Daarmee is deze bril uit de collectie van Charmant Titanium Perfection uitermate geschikt voor de modebewuste vrouw. Het prachtige patroon van halve cirkels past bij elke outfit, ongeacht de gelegenheid.

Door de ultralichte veren van flexibel ß-Titanium zit de bril uiterst comfortabel. Verkrijgbaar in de harmonieuze kleurencombinaties zwart-wit, lichtbruin-beige, paars-roze en rood-roze.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.