Tweede Open Air Festival opnieuw groot succes
woensdag 5 oktober 2016

GROOTEGAST – Voor het tweede jaar op rij konden de inwoners van Grootegast genieten van het Open Air Festival in het centrum van het dorp. Popkoren, activiteiten en een leuke markt zorgden voor veel vertier. Met als grote klapper de spetterende liveoptredens van de geweldige bands die de organisatie van het evenement heeft weten te strikken.


Paul en Willy Werkman overhandigen de rode VYDZ aan mevrouw Ria Bosgraaf uit Sebaldeburen
Paul en Willy Werkman overhandigen de VYDZ aan mevrouw Ria Bosgraaf uit Sebaldeburen.
"Deze design fiets en ik vormen een prachtig hip setje!"

Tweede Open Air Festival opnieuw groot succes

Grootegast massaal naar buiten

Geen wonder dus dat jong en oud deze prachtige samen vierden met een grote glimlach. De vorige editie bleek al een onvergetelijke dag, daar kan nu een tweede herinnering aan toegevoegd worden. Het door Werkman brillen en contactlenzen gesponsorde Open Air Grootegast is daarmee op weg een traditie te worden.

Er was veel te beleven in het centrum van de toekomstige Westerkwartiergemeente. In de middaguurtjes schalden vele mooie stemmen door de straten om de grootste pophits ten gehore te brengen. De popkoren konden dan ook rekenen op veel belangstelling van de vele ouders, die hun kinderen vermaakt zagen worden met een springkussen en een heuse kindershow. Het was zaterdagmiddag goed toeven in een zonnig Grootegast.

In de avonduurtjes werd het feest vrolijk doorgezet met enkele topacts als Dré Hazes junior, Niels Span en Topcoverband Switch. Geen wonder dus dat festivalterrein stampvol stond met enthousiaste feestgangers die dapper enkele regendruppen trotseerden. De organisatie kijkt dan ook met grote trots terug de tweede editie van het Open Air Festival

Esprit actie Werkman
De gehele dag was ook Werkman brillen en contactlenzen present op het festival. Speciaal voor deze gelegenheid had de hoofdsponsor uit Surhuisterveen een stoere en unieke 'Esprit VW-bus' laten overkomen om extra aandacht te schenken aan de eveneens speciale Esprit actie die Werkman op dit moment houdt. Meer informatie over deze actie, die nog duurt tot 24 december 2016, vindt u hier).

Ook kon er gedurende de gehele dag via een Like en Deel actie op Facebook een hippe VYDZ fiets, met een winkelwaarde van maar liefst € 269,-, worden gewonnen. Daarnaast werden er ook nog eens twee Esprit zonnebrillen vergeven. Om 23.00 uur werd de prachtige rode VYDZ door Paul en Willy Werkman overhandigd aan mevrouw Ria Bosgraaf uit Sebaldeburen. De Esprit zonnebillen ter waarde van € 99,- werden gewonnen door Thirza Verbunt en Arianne Hoekstra.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.